.

.

New
Томас и пријатели R323-C јагула

Томас и пријатели R323-C јагула

DEN 132.00

Стока
Во продавницата

Тип на производ : Спортски производи. Димензии на пакетот : 14.986 L x 10.921 W x 5.08 ч (сантиметри). Тежина на пакет : 0,25 фунти. Земја на потекло : Соединетите држави. Тип на производ : Спортски производи. Димензии на пакетот : 14.986 L x 10.921 W x 5.08 ч (сантиметри). Тежина на пакет : 0,25 фунти. Земја на потекло : Соединетите држави. Специјалната форма и свиокот на малиот мами во комбинација со двојни „очи“ создава атракција што ги примами рибите да штрајкуваат.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи