.

.

New
Изолиран терминал Винил Терминал на Баомаин-единечен Crimp 1.5-2,5 QMM 16-14 големина на жица, 1/4 6,4 mm Студија големина сина SV2-6 пакет од 100

Изолиран терминал Винил Терминал на Баомаин-единечен Crimp 1.5-2,5 QMM 16-14 големина на жица, 1/4 6,4 mm Студија големина сина

DEN 239.84

Стока
Во продавницата

Завртки на САД : 1/4; Завртка Дија : 6,4мм. Големина на кабелот : 1,5-2,5 QMM (16-14 AWG). Максимална струја : imax = 27a. Материјал : Виолетова бакар. Дебелина : 0,8мм. Проширената изолација на лесен влез го елиминира влакното „закачајте“, зголемувајќи ги стапките на стегање и обезбедува механичко олеснување на вирусот. Опсегот на жица е запечатен на површината за лесно толкување. Терминалното барел има затегнат цвест. Засиленото барел обезбедува одличен електричен контакт и отпорност на силите за повлекување.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи