.

.

New
FirstInfo инка за моторно масло за повеќето AM General, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, GMC и Pontiac возила - алатка за пополнување нафта без истурање, лесен за употреба

FirstInfo инка за моторно масло за повеќето AM General, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, GMC и Pontiac возила -

DEN 280.00

Стока
Во продавницата

Оваа нафтена инка може да се користи на повеќе апликации, вклучувајќи : за Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Hummer, Pontiac и Saturn. Транспарентната цевка за поврзување е изработена од висококвалитетна пластика за лесна употреба, расчистување и издржливост. За побрзо полнење на маслото и лесно гледајте го процесот. Поврзете ја инката директно со вратот на филтерот за масло за лесно полнење на маслото без истури. Долната транспарентна комора покажува проток на маслото надолу кон моторот. Шишињата со моторно масло може да се стават наопаку, без раце и операција на едно лице. Не се грижи за шишето што се спушта надолу. 【Спецификација】 Оваа инка за нафта е за ГМ и може да се користи на повеќе апликации. Вклучувајќи : Am General, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, GMC и Pontiac. 【Нема повеќе истекување】 инка не може директно да се поврзе со вратот за полнење на нафта и да запечати на моторот со гумен заптивка и безбедно навојна во вратот за полнење на нафта, елиминирајќи ги небезбедните истури на нафта. 【Без раце】 шишињата со масло од моторното масло може да се стават наопаку, без раце и операција со едно лице, повеќе да не ја држите вашата инка во место додека истурате масло во моторот. 【Погодно е да се користи】 Голем пасус на маслото овозможува побрзо маслото да се спушта надолу. Долната транспарентна комора покажува проток на маслото надолу кон моторот. 【Обезбедување на квалитет】 Долната комора е конструирана со многу густа, тешка пластика и горниот дел е многу издржлив, но сепак флексибилен. Ние ви нудиме алатки за обезбедување на квалитет со 12+10 месеци по гаранција по продажбата (гаранција од 10 месеци по регистар). Помогнете да го постигнете задоволителното искуство во купувањето. 【Спецификација】 Оваа инка за нафта е за ГМ и може да се користи на повеќе апликации. Вклучувајќи : Am General, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, GMC и Pontiac. 【Нема повеќе истекување】 инка не може директно да се поврзе со вратот за полнење на нафта и да запечати на моторот со гумен заптивка и безбедно навојна во вратот за полнење на нафта, елиминирајќи ги небезбедните истури на нафта. 【Без раце】 шишињата со масло од моторното масло може да се стават наопаку, без раце и операција со едно лице, повеќе да не ја држите вашата инка во место додека истурате масло во моторот. 【Погодно е да се користи】 Голем пасус на маслото овозможува побрзо маслото да се спушта надолу. Долната транспарентна комора покажува проток на маслото надолу кон моторот. 【Обезбедување на квалитет】 Долната комора е конструирана со многу густа, тешка пластика и горниот дел е многу издржлив, но сепак флексибилен. Ние ви нудиме алатки за обезбедување на квалитет со 12+10 месеци по гаранција по продажбата (гаранција од 10 месеци по регистар). Помогнете да го постигнете задоволителното искуство во купувањето.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи