.

.

New
Заменска генеричка подлога за Портер-Кабел 13592 Стандардна подлога за замена за 340 завршна обработка на сандер

Заменска генеричка подлога за Портер-Кабел 13592 Стандардна подлога за замена за 340 завршна обработка на сандер

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

1 пакет Стандардна замена Општа подлога за портер-кабел 13592 Стандардна подлога за замена за 340 завршна обработка на сандер. Осум дупки за собирање прашина. Спецификации : Вакуумски дупки : 8 Тип : 1/4 лист ПСА. Лесната инсталација вклучува отстранување на завртките за монтирање за да ја замените подлогата. Користете за широк спектар на проекти за пескарење. 1 пакет Стандардна замена Општа подлога за портер-кабел 13592 Стандардна подлога за замена за 340 завршна обработка на сандер. Осум дупки за собирање прашина. Спецификации : Вакуумски дупки : 8 Тип : 1/4 лист ПСА. Лесната инсталација вклучува отстранување на завртките за монтирање за да ја замените подлогата. Користете за широк спектар на проекти за пескарење.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи