.

.

New
Ceон Сена потпиша автограмирана книга со картички 8x10 Фото JSA COA - Фотографии за автограми во борење

Ceон Сена потпиша автограмирана книга со картички 8x10 Фото JSA COA - Фотографии за автограми во борење

DEN 2703.84

Стока
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии во борење. Cон Цена потпиша автограмирана книга, врамена 8x10 Фото JSA COA. Сите потпишани артикли се целосно овластени со сертификат за автентичност од одобрениот продавач на спортскамарабилија и се поддржани од гаранцијата за автентичност на Sportsmemorabilia. Непотпишаните предмети не бараат сертификација. Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморијали на Cон Сена. меморијали.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи