.

.

New
Men in Black III - 27 x40 D/s Оригинален филм Постер Еден лист Вил Смит 2012

Men in Black III - 27 x40 D/s Оригинален филм Постер Еден лист Вил Смит 2012

DEN 479.84

Стока
Во продавницата

Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Ако Д/С или ДС е во титула значи дека постер е двострана. Постерот е во состојба на нане. Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Ако Д/С или ДС е во титула значи дека постер е двострана. Постерот е во состојба на нане. Оригинален постер за филм еден лист - во близина на состојба на нане (близу до нане) и валани.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи