.

.

New
VTech DS6101 Додаток за додаток безжичен слушалки, сребро/црна | Бара телефонски систем DS6151 серија за работа

VTech DS6101 Додаток за додаток безжичен слушалки, сребро/црна | Бара телефонски систем DS6151 серија за работа

DEN 484.64

Стока
Во продавницата

Само слушалка за додатоци - Овозможува телефонски серија DS6151 за работа. За оптималните батерии за перформанси треба да се наплаќаат за 16 часа пред употреба. Погледнете го Упатството за корисникот за решавање на проблеми Step Dect 6. 0 Дигитална технологија 50 Име и Број на име на телефонски именик, големо осветлен дисплеј за мешање бесплатно за кристално чисти разговори. 2-линија операција. ИД на повик/повик на повик* - Простори 50 повици. Звучник за слушалки. Последен број на редицирање. На претплатниците на DSL можеби ќе им требаат филтер DSL. За оптимални перформанси, батериите треба да се наплатат 16 часа пред употреба. Погледнете го упатството за корисник за чекори за смена на проблеми. Dect 6. 0 Дигитална технологија 50 Име и Број на име на телефонски именик Голем осветлен дисплеј за мешање бесплатно за кристално чисти разговори. Dect 6.0 дитигална технологија. Бесплатно мешање за кристално чисти разговори. Директориум за име и број на броеви на броеви. Голем осветлен дисплеј. Дополнителна слушалка за телефонскиот систем DS6151. Дополнителна слушалка за телефонскиот систем DS6151. Оваа VTech DS6101 Дополнителна слушалка е потребна телефонски систем DS6151 со цел да се работи. Се одликува со технологија Dect 6.0, лична карта и интерком и трансфер помеѓу слушалките. 2 Операција на линијата ви овозможува да бирате и да примате повици на 2 различни телефонски линии со 1 телефон! Општи карактеристики : .

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи