.

.

New
Century Spring Corp Tor O = 0,748, w = 0,085

Century Spring Corp Tor O = 0,748, w = 0,085

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

МФР : - Серија на пролетни Корп век : . Пакет : - кутија. Статус на дел : - Активен. Материјал : - Не'рѓосувачки челик. Century Spring Corp Tor O = .748, W = 0,085 Спецификација на производот : Категорија : - Хардвер, сврзувачки елементи, додатоци, извори- торзија MFR : - Century Spring Corp Серија : - Пакет : - Статус на делот на кутијата : - Активен материјал : - Дијаметар на жица од не'рѓосувачки челик : - 0,085 "(2.16мм) Дијаметар- Надвор : - 0,750" (19.05мм) Дијаметар на мандела : - 0,470 "(11,94мм) Должина : - Лев број на калеми : - 4,25 Заврши : - Ниту 1 : - 9.999000 $ 100 : - 8.99000 $ 250 : - 7.999000 $ 500 : - 6.999000 $ 1.000 : - 5,999000 $ статус на ROHS3 : - EAR99 HTSUS : - 7320.20.0000.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи