.

.

New
REO Speedwagon Band потпиша автограм Fender Electric Guitar - Kevin Cronin + PSA

REO Speedwagon Band потпиша автограм Fender Electric Guitar - Kevin Cronin + PSA

DEN 691.20

Стока
Во продавницата

Повеќе од 15 години во бизнисот!. Молња Брза дневна испорака!. Илјадници ТВ и филмски фотографии, скрипти и постери достапни!. Новиот инвентар се додава редовно!. Секој автограм добиен лично и загарантиран автентичен!. Повеќе од 15 години во бизнисот!. Молња Брза дневна испорака!. Илјадници ТВ и филмски фотографии, скрипти и постери достапни!. Новиот инвентар се додава редовно!. Секој автограм добиен лично и загарантиран автентичен!. Информации за производот : Потпис (и) : Кевин Кронин, Брус Хол, Брајан Хит Опис : целосна големина Фендер Бренд Електрична гитара Локација на потпишување : Специфични детали за потпишување достапни на барање автентикација : ПСА/ДНК писмо за автентичност.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи