.

.

New
D&D PowerDrive SPZ1050 V појас, 10 mm x 1050 mm LP, 1050 должина, 10 ширина

D&D PowerDrive SPZ1050 V појас, 10 mm x 1050 mm LP, 1050 должина, 10 ширина

DEN 127.20

Стока
Во продавницата

Појас SPZ 10 x 1050 mm LP. Облеките за затегнување на затегнување на раната се специјално дизајнирани, искривени, топлински и хемиски поставени, полиестерски материјал. Соединението за гума на телото е високо инженерско синтетичко гума соединение. Тежина на пакет : 0,16 фунти. Ремените ги надминуваат објавените нивоа на рејтинг на САД. Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени на производителот на САД од ист тип.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи