.

.

New
OSG Tap and Die - HP255-3748 - Бит за вежбање со должина на работникот, големина на дупчалка со големина 3/8 во, агол на вежба за бит 140, карбид, tialn

OSG Tap and Die - HP255-3748 - Бит за вежбање со должина на работникот, големина на дупчалка со големина 3/8 во, агол на вежба

DEN 1230.40

Стока
Во продавницата

Овие битови за вежбање доаѓаат во големини изразени во фракционо инчи. Овие битови за вежбање доаѓаат во големини изразени во фракционо инчи. Тие имаат облога од тиал што издржува високи температури и ги штити парчињата од абење за време на апликации со голема брзина, суво обработка со тешки машини за миленичиња. Битовите имаат спирални флејти кои евакуираат чипови, бидејќи парчињата вежбаат во работното парче, и имаат директен дел што се инсталира во вежба за вежбање или сличен сопственик на алатки. Овој список е за секоја. Техничка спецификација ставка работна должина на вежба бит -бит -бит големина 3/8 во децимална еквивалентна 0,3750 мерна системска фракционо инчен материјал - обработка на карбид финиш - машинска обработка на агол на бит -точка на вежбање 140 степени, бит точка точка тип на течноста за слабеење на течноста за ладење преку бројот на дупки за ладење на тела 2 Флејт тип Спирален број на флејти 2 Флејт Должина 61,00 мм Максимална длабочина на дупчење 61,00 мм хеликс агол 30 степени насока на сечење десна рака Шанк Тип - Машинка директно Шанк Дија. 10,00 мм должина на шипката 42,00 мм вкупна должина 103,00 мм длабочина : диа. Сооднос 5x D ДЕЛОВНА КЛАСНА КЛАСНА КЛАСОВНА ДЕЛОВНА ДЕЛОВНА БИТ ГРУПИНГ Индивидуална серија HP255 Стандарди Не е оценета со толеранција на дијаметар на вежба +0.006/ +0.021 mm Sheeter вежба без примарен материјал апликација за леано железо, зацврстен челик, челик, алатка и примена на примарен материјал за примена на примарен материјал ISO Code H, Code Code H, Code H, Code H, Code H, К, П секундарна примена на материјал Алуминиум, зацврстен челик, никел, не'рѓосувачки челик, титаниум секундарна примена на материјал ISO код H, M, N, S.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи