.

.

New
10.5x10.5 Ласерско коло или квадратно прилагодено лого Амблем Амблем Крест знак Плакета симбол за црковна деловна канцеларија компанија Акрилична плакета ласер, грав?

10.5x10.5 Ласерско коло или квадратно прилагодено лого Амблем Амблем Крест знак Плакета симбол за црковна деловна канцеларија

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Ласерско еметирано лого на чиста акрилик 3мм (1/8 ") дебела плакета. Ваш избор на квадрат или круг 10,5" дијаметар или должина x ширина. Логото со ласерско гравирање има ладен изглед. Лого или амблем, помогнете во подобрувањето на признавањето на брендот и да се изгради лојалност на клиентот/ собранието. Професионален знак веднаш го подигнува профилот на вашата установа. Прикачете на подиум или wallид : Користете лента за близнаци, или сопствено трајно лепило по избор. Wish Go Fanicier со стенд-метален хардвер? Контактирајте не. Посакувате уште повисок материјал како што се метал, хемиско гравирање? И ние го добивме тоа. Дозволете 3-5 работни дена да ги направите. Ако вашата потреба е непосредна, ве молиме контактирајте не за забрзување. Можевме да се свртиме за еден ден. Други вообичаени опции за лого : ласерски плоштад или круг; Ласерско сечење во форма; Лого на боја или квадрат; Логото на бојата се сече во форма; Намалување на контурата на логото во боја. Овие се нудат во 10,5 ", 12" и сопствени димензии. Белешка : Големината се однесува на медиумите за плакета/печатење. Текстот/логото ќе биде малку помал за да се овозможи соодветна маргина. Ласерско еметирано лого на чиста акрилик 3мм (1/8 ") дебела плакета. Ваш избор на квадрат или круг 10,5" дијаметар или должина x ширина. Логото со ласерско гравирање има ладен изглед. Лого или амблем, помогнете во подобрувањето на признавањето на брендот и да се изгради лојалност на клиентот/ собранието. Професионален знак веднаш го подигнува профилот на вашата установа. Прикачете на подиум или wallид : Користете лента за близнаци, или сопствено трајно лепило по избор. Wish Go Fanicier со стенд-метален хардвер? Контактирајте не. Посакувате уште повисок материјал како што се метал, хемиско гравирање? И ние го добивме тоа. Дозволете 3-5 работни дена да ги направите. Ако вашата потреба е непосредна, ве молиме контактирајте не за забрзување. Можевме да се свртиме за еден ден. Други вообичаени опции за лого : ласерски плоштад или круг; Ласерско сечење во форма; Лого на боја или квадрат; Логото на бојата се сече во форма; Намалување на контурата на логото во боја. Овие се нудат во 10,5 ", 12" и сопствени димензии. Белешка : Големината се однесува на медиумите за плакета/печатење. Текстот/логото ќе биде малку помал за да се овозможи соодветна маргина. 10.5x10.5 "Ласерско тркалезно или квадратно прилагодено лого Амблем Амблем Крест знак Плакета симбол за црковна деловна канцеларија компанија Акрилична плакета ласер, гравиран ладен бел 15901-ласер-10,5х10,5 круг или квадрат.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи