.

.

New
Авидити „Z“ етикети/налепници со букви со магацин, 4 ”x 2 1/8”, црно/бело,

Авидити „Z“ етикети/налепници со букви со магацин, 4 ”x 2 1/8”, црно/бело,

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

Означете локација на лавици, полици и опрема. Силни, трајни етикети со винил поддржани со лепило. Димензиите на целокупната етикета се 4 ”x 2 1/8”. Должината на индивидуалниот број на етикетата е 3 ½ ”. Погодни комплети достапни со множества броеви или букви. 50 единечни етикети по случај. 3 1/2 "" Z "Винил магацински етикети. Етикети со букви со магацини со винил. Означете локација на лавици, полици и опрема. Силни, трајни етикети со винил поддржани со лепило. Димензиите на целокупната етикета се 4 ”x 2 1/8”. Должината на индивидуалниот број на етикетата е 3 ½ ”. Погодни комплети достапни со множества броеви или букви. 50 единечни етикети по случај.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи