.

.

New
Shubiao Micro Switch 100pcs Push копче за копче 1712KD 30V 1A прекинувач за прекинувач на светлина 17 * 12 * 9.5mm табела за ламби за прекинувач на ламби за вклучување на копчето за вклучувањ?

Shubiao Micro Switch 100pcs Push копче за копче 1712KD 30V 1A прекинувач за прекинувач на светлина 17 * 12 * 9.5mm табела за

DEN 443.20

Стока
Во продавницата

Микро прекинувачи. Се користи во домашни уреди, аудио, играчки, глувче, деловни машини, комуникациска опрема и друга електронска опрема. Одлични прекинувачи за допир, долг животен век. Пакет-тип пакет со пластика за да се спречи инфилтрација на мирис на бор. Растојанието во контакт е мало, кратко дејство на мозочен удар, според моќта на малото, брзото кршење. Микро прекинувачи. Се користи во домашни уреди, аудио, играчки, глувче, деловни машини, комуникациска опрема и друга електронска опрема. Одлични прекинувачи за допир, долг животен век. Пакет-тип пакет со пластика за да се спречи инфилтрација на мирис на бор. Растојанието во контакт е мало, кратко дејство на мозочен удар, според моќта на малото, брзото кршење. Микро прекинувач.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи