.

.

New
Diablo 2-1/2 in. Универзално вклопено двометално осцилирачко сечило за дрво вградено со нокти

Diablo 2-1/2 in. Универзално вклопено двометално осцилирачко сечило за дрво вградено со нокти

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Ултра зацврстена најсовремена работ до 5x подолг живот од стандардните лопати. 1-1/2 внатре Длабочина на сечење. Дизајнот на универзалниот интерфејс одговара на повеќето алатки, не се потребни адаптери. Максимални перформанси во безжични и жици на осцилирачки мулти-алатки од Бош, занаетчија, Девалт, Дремел, Фејн, Харт, Макита, Милвоки, Портер-Кабел, Ридид, Роквел и многу повеќе. Не е компатибилен со алатките на Старлок. Ултра зацврстена најсовремена работ до 5x подолг живот од стандардните лопати. 1-1/2 внатре Длабочина на сечење. Дизајнот на универзалниот интерфејс одговара на повеќето алатки, не се потребни адаптери. Максимални перформанси во безжични и жици на осцилирачки мулти-алатки од Бош, занаетчија, Девалт, Дремел, Фејн, Харт, Макита, Милвоки, Портер-Кабел, Ридид, Роквел и многу повеќе. Не е компатибилен со алатките на Старлок.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи