.

.

New
Бог на војната III - Плејстејшн 3

Бог на војната III - Плејстејшн 3

DEN 46.56

Стока
Во продавницата

Вооружени со двојни ланец, како и избор на ново оружје, Кратос мора да ги преземе најтемните суштества на митологијата додека решава сложени загатки низ неговата немилосрдна потрага да го уништи Олимп и самиот Силен Зевс.caption {font-семејство : verdana, helvetica neue, arial, serif; големина на фонт : 10px; Тежина на фонт : смел; Фонт-стил : Италичен; } ul.indent {список во стилот : Внатре диск; Текст -индекс : -15px; } табела. Загрозните суштества на грчката митологија сега можат да се манипулираат против нивната волја, да се преминат миризми, да нанесат слеп бес против непријателите. Бог на војната III е епски заклучок на грчката митолошка трилогија, која ќе ја заврши приказната на Кратос. Погледнете поголеми. Точно на корените на серијата, четирите столба на игра - брутална борба, сложени загатки, истражување на стравопочит светови. Акција/борба/игра на загатки. Опис на производот Бог на војната III за PS3. Бог на војната III се собира точно каде што остана Бог на војната Втора? Кратос мора да ја преземе потрагата по одмазда до самиот упориште на Зевс. Снимки на екранот : Почувствувајте го гневот на Кратос. Вести суштества - Неколку од заканувачките суштества на грчката митологија во Бога на војната III сега можат да се манипулираат против нивната волја, бидејќи Кратос ги користи за да премине на миризми, да нанесе слеп бес против непријателите, да открие загатки и тајни и како алатки за целосно уништување. Погледнете поголеми. Вооружени со сечила со двојно ланец, и низа ново оружје и магија за оваа итерација на трилогијата, Кратос мора да ги преземе најтемните суштества на митологијата додека решава сложени загатки во текот на неговата немилосрдна потрага за уништување на Олимп. Развиена од Sony Computer Entertainment's Santa Monica Studios, God of War III ќе донесе епски битки во живот со зачудувачка графика и сложена заговор што го става Кратос во центарот на масакрот и уништувањето, бидејќи тој бара одмазда против боговите што го изневерија.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи