.

.

New
PFISTER 9520070 Батеријата за Stellen React React Cautless Faucet го заменува приклучокот кога нема достапен излез под мијалник достапен

PFISTER 9520070 Батеријата за Stellen React React Cautless Faucet го заменува приклучокот кога нема достапен излез под мијалник

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Набавете за инсталација на електронска тапа кога немате достапен приклучок за приклучок под мијалникот. За употреба со Pfister Stellen со React Models без допир модели LG529-ESAB, LG529-ESAC и LG529-ESA. Користете за напојување на нормална функција за електронска тапа до 2 години, во зависност од користените батерии АА, пред да ги замените батериите. Бара 4 батерии АА, не вклучени. Набавете за инсталација на електронска тапа кога немате достапен приклучок за приклучок под мијалникот. За употреба со Pfister Stellen со React Models без допир модели LG529-ESAB, LG529-ESAC и LG529-ESA. Користете за напојување на нормална функција за електронска тапа до 2 години, во зависност од користените батерии АА, пред да ги замените батериите. Бара 4 батерии АА, не вклучени. Некои клиенти кои инсталираат електронска кујна тапа немаат достапен излез под мијалникот. Овој пакет за напојување на батеријата е достапен за напојување нормална електронска функција на тапа до 2 години, во зависност од користените батерии АА. За употреба со Pfister Stellen со React LG529-ESAB, LG529-ESAC и LG529-ESAS. Бара 4 батерии на АА; не се вклучени. Квалитетни батерии на АА се препорачуваат за најдолга можна употреба пред потребната замена на батеријата. Светлината на индикаторот за ниска батерија ќе пулсира кога е потребна замена на батеријата.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи