.

.

New
АЗ знаме Кенија знаме 2 'x 3' - Кениски знамиња 60 x 90 см - Банер 2x3 ft

АЗ знаме Кенија знаме 2 'x 3' - Кениски знамиња 60 x 90 см - Банер 2x3 ft

DEN 116.00

Стока
Во продавницата

Завршување : Двојни шевови и рекордирање на рабовите. Виси : Метални громи. Материјал : Полиестер 100Д. Користете : внатре и умерено надвор. Пакување : Полибаг. Завршување : Двојни шевови и рекордирање на рабовите. Виси : Метални громи. Материјал : Полиестер 100Д. Користете : внатре и умерено надвор. Пакување : Полибаг. 2 'x 3' Кениски знамиња - Ова знаме на Кенија е изработено од висококвалитетен полиестер и има 2 метални громи за виси. Има пренасочени рабови и двојни шевови за максимален отпор. Овој производ е оригинален производ на знамето на брендот АЗ.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи