.

.

New
КИУСУО Дигитален Мерач На Дебелина Детектор За Ултразвучна Дебелина Мерач На Уред Тестер На Опрема За Мерење Инструмент Со Опсег на Мерење 0,65 до 500мм И Точност на П?

КИУСУО Дигитален Мерач На Дебелина Детектор За Ултразвучна Дебелина Мерач На Уред Тестер На Опрема За Мерење Инструмент Со Опсег

DEN 12480.00

Стока
Во продавницата

● Мерна единица метрички/царски опционално. ● Инструментот има вградена звучна брзина на вообичаени материјали. ● Брзината на звукот може да се измери назад врз основа на познатата дебелина на материјалот. ● Пренос на податоци, може да се поврзе со микро печатач или КОМПЈУТЕР. ● Режим на мерење на следење : поставување разлика, поставки за аларм за горната и долната граница. ● Мерна единица метрички/царски опционално. ● Инструментот има вградена звучна брзина на вообичаени материјали. ● Брзината на звукот може да се измери назад врз основа на познатата дебелина на материјалот. ● Пренос на податоци, може да се поврзе со микро печатач или КОМПЈУТЕР. ● Режим на мерење на следење : поставување разлика, поставки за аларм за горната и долната граница. КИУСУО Дигитален Мерач На Дебелина Детектор За Ултразвучна Дебелина Мерач На Уред Тестер На Опрема За Мерење Инструмент Со Опсег на Мерење 0,65 до 500мм И Точност на Дисплејот 0,01 мм Позадинско Осветлување Не е вклучена Батеријата за време на пратката перформансите на производот+мерна единица метрички/царски опционално НАЗАД ВРЗ ОСНОВА На ПОЗНАТАТА Дебелина На Материјалот ● Пренос На Податоци, Може Да Се Поврзе Со Микро Печатач Или Компјутер ● Режим На Мерење На Мониторинг : Поставување Разлика, Поставки за Аларм за Горната и долната граница ● Има 6 Групи На Податоци зачувани во групи, секоја Група Складира 100 мерни точки ① три методи на мерење : конвенционално мерење, снимање На Минимална вредност, мерење На следење ВКЛУЧЕТЕ ГО ИЛИ Исклучете ГО ПОЗАДИНСКОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ И Вратете Ја Фабричката Состојба Параметри ● Опсег На Мерење : 0,65-500мм (# 45 Челик) ● точност на мерење : 0,01 мм_ Варијација : ч 1 10мм : € 0,05 мм ; h_ 10мм : + 0,01 + H/200) опсег на брзина : 1000-9990 m/s ® информации за сондата : 2mhz-Способност За Складирање На Статистика : 600 Статистиката Може Да Се Складира ● Моќност : Две Bat Батерии} Автоматско Исклучување : Рачно поставување на екранот : функција за автоматско осветлување ● Работна Состојба : влажност + 90% ;Температурен Опсег : -10~60 ® копче : отпорност на прашина И масло, Големина/Тежина : 146*81*30мм; 300гр.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи