.

.

New
Крал-пиво средновековен Салцбург Германски Штајн со капаче од дрво

Крал-пиво средновековен Салцбург Германски Штајн со капаче од дрво

DEN 2320.00

Стока
Во продавницата

Ограничено издание на кралот Верк. Ограничено издание на кралот Верк. *Кинг-Веркс, познат и како Вуерфел и Мулер, е една од само неколкуте преостанати германски компании од Штајн кои сè уште произведуваат 100% од нивните штрајкови во Германија со 100% германски материјали и труд.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи