.

.

New
Тревник на тревници меурчиња од радост 4x6 јасен печат и координација умира, пакет од 2 артикли

Тревник на тревници меурчиња од радост 4x6 јасен печат и координација умира, пакет од 2 артикли

DEN 385.60

Стока
Во продавницата

Тревници со меурчиња од радост 4 "x6" сет на јасен печат и координација умира (LF2500, LF2501). Толку симпатична ќе бидете разнесени! Овој сет на мали глувци и меурчиња е одличен за секојдневните картички, вклучително и размислување за вас и охрабрување. Вклучени се координирани умирања. Приближни големини на печат : стоечки глушец : 1 "x 1" Малку глувче : 5/6 "x 5/6" Голем меур : 1 1/8 "x 1 1/8" срцево растојание : 3/8 "x 5/8" . Направено со внимание во САД! Примерните картички прикажани овде не се вклучени. Тревници со меурчиња од радост 4 "x6" сет на јасен печат и координација умира (LF2500, LF2501). Толку симпатична ќе бидете разнесени! Овој сет на мали глувци и меурчиња е одличен за секојдневните картички, вклучително и размислување за вас и охрабрување. Вклучени се координирани умирања. Приближни големини на печат : стоечки глушец : 1 "x 1" Малку глувче : 5/6 "x 5/6" Голем меур : 1 1/8 "x 1 1/8" срцево растојание : 3/8 "x 5/8" . Направено со внимание во САД! Примерните картички прикажани овде не се вклучени. Тревници со меурчиња од радост 4 "x6" сет на јасен печат и координација умира (LF2500, LF2501).

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи