.

.

New
Триножност 12 Нерѓосувачки Челик Двострана Притисни Повлечете Ја Рачката На Вратата, Рачката На Лизгачката Врата Во Форма На Ч, Четкана, Погодна За Стаклена Врата Д?

Триножност 12 Нерѓосувачки Челик Двострана Притисни Повлечете Ја Рачката На Вратата, Рачката На Лизгачката Врата Во Форма На

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

Користете ја подолгата завртка и извадете го белиот гумен ракав , може да одговара на дебелината на вратата помеѓу 1-3/8" и 2 - 3/16" (35~55 мм). Дијаметарот на дупката за дупчење на дрвениот панел на вратата е 5/16" (8 мм). Користете ја пократката завртка и ставете го белиот гумен ракав , може да одговара на дебелината на вратата помеѓу 1/4" и 1/2" (6~12 мм). Дијаметарот на дупката за дупчење на стаклената врата е 7/16" (11 мм). €Супериорен Квалитет●Цврст нерѓосувачки челик,фина површина обложена со црн прав, антикорозивна антикорозија против ' рѓа обезбедува години на убавина и долговечност.Сите предмети се повеќекратно прегледани претходно на пазарот. ●Фин Дизајн●Мазни полирани заоблени рабови, designономски дизајн спречуваат каква било неочекувана повреда и обезбедуваат поудобно чувство на предавање. ●Двојна Употреба Е Соодветна За Стаклена Врата(помеѓу 1/4"и 1/2"(6мм~12 мм) ) и Дрвена Врата (помеѓу 1-3/8" и 2 - 3/16"(35~55 мм) ). ●Пакет (4)Рачка За Влечење Бар,(8)Тркалезна Подлога,(4)Завртка за стаклена врата,(4)бела Гумена подлога за стаклена врата,(4) Завртка за дрвена врата. €24 Часа Стојат Од Страна На Q Easelife специјализираат во лизгачка врата и хардвер многу години,ако има нешто пропуштено или скршено,ве молиме кажете ни,ние сме цел ден на интернет за да го решиме вашиот проблем. €Супериорен Квалитет●Цврст нерѓосувачки челик,фина површина обложена со црн прав, антикорозивна антикорозија против ' рѓа обезбедува години на убавина и долговечност.Сите предмети се повеќекратно прегледани претходно на пазарот. ●Фин Дизајн●Мазни полирани заоблени рабови, designономски дизајн спречуваат каква било неочекувана повреда и обезбедуваат поудобно чувство на предавање. ●Двојна Употреба Е Соодветна За Стаклена Врата(помеѓу 1/4"и 1/2"(6мм~12 мм) ) и Дрвена Врата (помеѓу 1-3/8" и 2 - 3/16"(35~55 мм) ). ●Пакет (4)Рачка За Влечење Бар,(8)Тркалезна Подлога,(4)Завртка за стаклена врата,(4)бела Гумена подлога за стаклена врата,(4) Завртка за дрвена врата. €24 Часа Стојат Од Страна На Q Easelife специјализираат во лизгачка врата и хардвер многу години,ако има нешто пропуштено или скршено,ве молиме кажете ни,ние сме цел ден на интернет за да го решиме вашиот проблем.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи