.

.

New
Цвет Акрилик Козметички Организатор Шминка Четки Носителот 1028

Цвет Акрилик Козметички Организатор Шминка Четки Носителот 1028

DEN 262.40

Стока
Во продавницата

Материјал : Јасен Акрилик. Марка : Убавина Акрилик. Големина( Приближно) : 4, 50х3, 75х2, 50 инчи. Број на модел : 1028 Козметика, алатки за убавина, шминка, накит итн. не се вклучени. Тие се дизајнирани да бидат разноврсни и практични, а исто така изгледаат луксузно. Материјал : Јасен Акрилик. Марка : Убавина Акрилик. Големина( Приближно) : 4, 50х3, 75х2, 50 инчи. Број на модел : 1028 Козметика, алатки за убавина, шминка, накит итн. не се вклучени. Тие се дизајнирани да бидат разноврсни и практични, а исто така изгледаат луксузно. [Во врска Со Акрилик] Акрилик е корисна, јасна пластика која наликува на стакло. Но, има својства што го прават супериорен во однос на стаклото на многу начини. Тој е многу пати посилен од стаклото, што го прави многу поотпорен на удари и затоа е побезбеден. Акрилик, исто така, изолира подобро од стаклото, потенцијално заштеда на сметки за греење. Додавајќи на оваа поволна низа својства, стапката на транспарентност од 93% го прави акрилот најјасен материјал познат. Многу густо стакло ќе има зелена нијанса, додека акрилот останува јасен. Забелешка : 1, Иако има тврда и јасна површина, избегнувајте остра гребнатинка за да ја задржите нејзинатаesетика. 2, Акрилот исто така изолира подобро од стаклото или пластиката, но ве молиме не затворајте се до изворот на палење за да избегнете оштетување. 3, козметичкиот организатор не е производ Против Притисок, ве молиме не ставајте премногу тешки артикли.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи