.

.

New
Обединети абразиви SAIT 37236 20 2Z-X Премиум циркониум жито, крпа ди

Обединети абразиви SAIT 37236 20 2Z-X Премиум циркониум жито, крпа ди

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Премиум циркониум жито. Силна египетска крпа од египетска тежина од египетска тежина. Структура на затворено палто за повеќе отстранување на материјалот. Силната смола над изградбата на обврзници од смола е отпорна на топлина и влага. Поддршката за лепило со топло топење овозможува брзи промени и помалку застој. Премиум циркониум жито. Силна египетска крпа од египетска тежина од египетска тежина. Структура на затворено палто за повеќе отстранување на материјалот. Силната смола над изградбата на обврзници од смола е отпорна на топлина и влага. Поддршката за лепило со топло топење овозможува брзи промени и помалку застој. Дисковите за пескарење AZ-X имаат премија циркониум жито и силна египетска памучна крпа од египетска тежина. Структурата на затворено палто е одлична за завршна обработка и подготовка на површината на метал и не'рѓосувачки челик. Силната смола над изградбата на обврзници од смола е отпорна на топлина и влага. Поддршката за лепило со топло топење овозможува брзи промени и помалку застој. Се користи за железни и не-ферозни метали како што се железо, челик, алуминиум, бакар, итн., Не'рѓосувачки челик и челик со висока затегнување. Пакет од 10. *Белешка : 20% Надоместок за рестартирање на сите враќања на абразивите на САИТ/Обединети.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи