.

.

New
Nokia X2 ЦРВЕНО НА Црно Отклучен Телефон

Nokia X2 ЦРВЕНО НА Црно Отклучен Телефон

DEN 1079.84

Стока
Во продавницата

2.2 " Прикажи 240 х 320 Пиксели, 5 Мегапиксели Камера, Бонбони Бар Форма, Bluetooth v2. 1 / A2 DP. 3.5 мм Стерео Џек, ФМ Радио, Со ГОЛЕМА Брзина ПОДАТОЦИ GPRS, Мемориска Картичка Слот, mp3 плеер, Флеш Лајт 3.0. 2.2 " Прикажи 240 х 320 Пиксели, 5 Мегапиксели Камера, Бонбони Бар Форма, Bluetooth v2. 1 / A2 DP. 3.5 мм Стерео Џек, ФМ Радио, Со ГОЛЕМА Брзина ПОДАТОЦИ GPRS, Мемориска Картичка Слот, mp3 плеер, Флеш Лајт 3.0. 2.2 " Прикажи 240 х 320 Пиксели, 5 Мегапиксели Камера, Бонбони Бар Форма, Bluetooth v2. 1 / A2 DP, 3.5 mm Стерео Приклучок, FM Радио, Со Голема Брзина ПОДАТОЦИ GPRS, Мемориска Картичка Слот, mp3 плеер, Флеш Лајт 3.0.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи