.

.

New
2052 lbx10ft Амеметриска ISO метричка 10b-2 10 стапала кутија само подмачкување-дабл-влакно ролери-ланец на ролери-

2052 lbx10ft Амеметриска ISO метричка 10b-2 10 стапала кутија само подмачкување-дабл-влакно ролери-ланец на ролери-

DEN 392.00

Стока
Во продавницата

1-005-2052 LBX10 FT AMETIRC (R) Број на дел. ISO број 10 B-2. Назначување на големината на ланецот 5/8x3/8. 10 стапала кутија само подмачкувајќи го ланецот со ролери со двојно влакно. Метричка серија. 1-005-2052 LBX10 FT AMETIRC (R) Број на дел. ISO број 10 B-2. Назначување на големината на ланецот 5/8x3/8. 10 стапала кутија само подмачкувајќи го ланецот со ролери со двојно влакно. Метричка серија.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи