.

.

New
Дарел Еванс # 41 1984 Детроит Тигри Потпиша Авто 1984 Ws Бејзбол Jsa Нане-Автограм Бејзбол

Дарел Еванс 41 1984 Детроит Тигри Потпиша Авто 1984 Ws Бејзбол Jsa Нане-Автограм Бејзбол

DEN 4367.84

Стока
Во продавницата

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Бејзбол. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Бејзбол. ДАРЕЛ ЕВАНС # 41 1984 ДЕТРОИТ ТИГРИ ПОТПИША АВТО 1984 WS БЕЈЗБОЛ JSA НАНЕ ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен дарел еванс сувенири. Детроит тигри сувенири.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи