.

.

New
Вежба Малку Челик М35 Целосно Земјата Пресврт Вежба Малку Степени Хеликс Дупка Дупчење Алатки За Обработка На Дрво Метал 1 парчиња

Вежба Малку Челик М35 Целосно Земјата Пресврт Вежба Малку Степени Хеликс Дупка Дупчење Алатки За Обработка На Дрво Метал 1 парчиња

DEN 731.84

Стока
Во продавницата

Комбинирана Вежба. Функција : . 1.Правото стебло може да биде цврсто фиксирано и прецизно центрирано, погодно за стандардни дупчалки и конвенционални тркалезни чакови. 2.Водечката точка на бифуркација за брзо сечење е самоцентрирање и може брзо да навлезе, со помал притисок за време на пенетрацијата. 3.Тие се широко користени за дупчење метал, дрво, челик, пластика итн. Комбинирана Вежба. Функција : . 1.Правото стебло може да биде цврсто фиксирано и прецизно центрирано, погодно за стандардни дупчалки и конвенционални тркалезни чакови. 2.Водечката точка на бифуркација за брзо сечење е самоцентрирање и може брзо да навлезе, со помал притисок за време на пенетрацијата. 3.Тие се широко користени за дупчење метал, дрво, челик, пластика итн. Комбинирана Вежба За Дупчење Челик М35 Целосно Заземјен Пресврт За Дупчење Степени Хеликс Дупка За Дупчење Алатки за Обработка на Дрво од Метал 1 парчиња.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи