.

.

New
Резервоар За Резервоар За Течноста За Ладење PitStopTruckParts A05-25263-005 Компатибилен Со Товарен Брод Каскадија, Колумбија, Век

Резервоар За Резервоар За Течноста За Ладење PitStopTruckParts A05-25263-005 Компатибилен Со Товарен Брод Каскадија, Колумбија,

DEN 2052.00

Стока
Во продавницата

Резервоар за резервоар за течноста за ладење За Товарен Брод Каскадија, Колумбија И Век. Доаѓа со капаче за резервоар и сензор за ниво. Бренд : Резервен Пазар, директна замена. Замена ЗА ОЕ : FTLA05-25263-005. Одговара : Товарен Брод Каскадија, Век, Модели М2. Тип на вклопување : Специфично За Возилото. Дел број : 515КОЛАНТ. Резервоар за резервоар за течноста за ладење За Товарен Брод Каскадија, Колумбија И Век. Доаѓа со капаче за резервоар и сензор за ниво. Марка : Резервен Пазар, директна Замена Замена ЗА ОЕ# : FTLA05-25263-005 Одговара : Товарни Cascadia, Век, M2 Модели.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи