.

.

New
Шлаге М504-271 Внатрешна Спална Соба Бања Клуч За Заклучување На Вратата За Итни Случаи Пин 10 Пакет

Шлаге М504-271 Внатрешна Спална Соба Бања Клуч За Заклучување На Вратата За Итни Случаи Пин 10 Пакет

DEN 87.04

Стока
Во продавницата

Клучни иглички за употреба Во шлаге-бренд спална соба бања внатрешни работи/приватност брави. Стандардни клучеви за замена за употреба со брави од типот Schlage притисни за отклучување. Должина на клучот за заклучување на вратата од врвот на клучот до дното на клучот : 2-1/8". Погодно продавници над вратата за леснотија на користење. Не за употреба на внатрешни врати што имаат брави од типот свртување за отклучување. Вклучено : 10 иглички за клучеви за итни случаи за заклучување на вратите / иглички за клучеви за заклучување на приватноста. За употреба : Целосно вметнете го крајот на иглата за клучеви за заклучување на вратата во центарот на дупката и притиснете за отклучување. Клучни иглички за употреба Во шлаге-бренд спална соба бања внатрешни работи/приватност брави. Стандардни клучеви за замена за употреба со брави од типот Schlage притисни за отклучување. Должина на клучот за заклучување на вратата од врвот на клучот до дното на клучот : 2-1/8". Погодно продавници над вратата за леснотија на користење. Не за употреба на внатрешни врати што имаат брави од типот свртување за отклучување. Вклучено : 10 иглички за клучеви за итни случаи за заклучување на вратите / иглички за клучеви за заклучување на приватноста. За употреба : Целосно вметнете го крајот на иглата за клучеви за заклучување на вратата во центарот на дупката и притиснете за отклучување. Стандардни иглички за клучеви за итни случаи за заклучување на брендот Шлаџ спална соба бања за внатрешни работи/брави за приватност. Забелешка : Не за употреба на внатрешни врати кои имаат брави од типот сврти за отклучување. Продавници над рамката на вратата за безбедност и леснотија на користење. За употреба : Целосно вметнете го крајот на иглата за клучеви во центарот на дупката и притиснете за отклучување. Должина на клучот игла од врвот на клучот до дното на клучот : 2-1/8".

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи