.

.

New
Месинг Лота Калаш| Месинг Лота За Пуја Калаш Свадба Цел Храм Декор Објект-Големина: 2,5 Инчи

Месинг Лота Калаш| Месинг Лота За Пуја Калаш Свадба Цел Храм Декор Објект-Големина: 2,5 Инчи

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

ЛИЧНА УПОТРЕБА И ПОЈА. ПРАЗНИЧНА УПОТРЕБА ДОМАШНИITУАЛИ. Идеален за Пуја, Молитва, Поволни Прилики И Фестивали Во Индија Со својот уникатен издолжен излез на вода, тоа го прави нудењето вода на нашите богови многу погодно Упатство За Нега-не мијте, користете сува памучна крпа за да ја отстраните нечистотијата. ЛИЧНА УПОТРЕБА И ПОЈА. ПРАЗНИЧНА УПОТРЕБА ДОМАШНИITУАЛИ. Идеален за Пуја, Молитва, Поволни Прилики И Фестивали Во Индија Со својот уникатен издолжен излез на вода, тоа го прави нудењето вода на нашите богови многу погодно Упатство За Нега-не мијте, користете сува памучна крпа за да ја отстраните нечистотијата. Месинг лота Калаш Месинг Лота За Пуја Калаш Свадба Намена Храм Декор Објект-Големина : 2,5 Инчи.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи