.

.

New
Меѓународен Мал Сад Какко - 114 х 42мм

Меѓународен Мал Сад Какко - 114 х 42мм

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

4,5 х 1,7 инчи (114 х. 4,5 х 1,7 инчи (114 х. површината е тешко и тешко да се скрши. Отпорен на топлина, со умерено чувство на тежина. Исто така, има ниска топлинска спроводливост, па затоа е тешко да ја изладите храната и не се чувствувате жешко дури и кога сте исполнети со топли предмети.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи