.

.

New
51-102008-05-Оем Надграден Рем Кондензатор Вентилатор Мотор 1/5 КС 460/380-415 Волти 820 ВРТЕЖИ во МИНУТА

51-102008-05-Оем Надграден Рем Кондензатор Вентилатор Мотор 1/5 КС 460/380-415 Волти 820 ВРТЕЖИ во МИНУТА

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

Ова Е Сосема Нов Оем Надграден Кондензатор Вентилатор Мотор. ОЕМ Жици Боја Код И Жици Дијаграм Прави Жици Лесно!. 1/5 КС. 460/380-415 Волти. 820 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Ова Е Сосема Нов Оем Надграден Кондензатор Вентилатор Мотор. ОЕМ Жици Боја Код И Жици Дијаграм Прави Жици Лесно!. 1/5 КС. 460/380-415 Волти. 820 ВРТЕЖИ во МИНУТА.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи