.

.

New
Врвни Копчиња-TK678PC-Повлекување На Апаратот На Подиумот 18 - Полиран Хром-Трансценд Колекција

Врвни Копчиња-TK678PC-Повлекување На Апаратот На Подиумот 18 - Полиран Хром-Трансценд Колекција

DEN 784.00

Стока
Во продавницата

Должина : 18-5/8 "(473 мм). Ширина : 5/8 "(16 мм). Дупки за монтирање : 18 " (457 мм). Проекција : 1-3/4 "(44 мм). Заврши : Полиран Хром. Должина : 18-5/8 "(473 мм). Ширина : 5/8 "(16 мм). Дупки за монтирање : 18 " (457 мм). Проекција : 1-3/4 "(44 мм). Заврши : Полиран Хром. SKU : KNB - TKTK678 PC UPC : 840355234749 Колекција : Надминете Тип На Ставка : Апаратот Влече Ставка Финиш : Полиран Хромиран Материјал : Дупки За Монтирање На Легура На Цинк : 18" (457mm) Проекција : 1,75" (44mm) База : Ниту Една Испорачана Со : M5 завртка Пакет Боја : Полиран Хром Достапност : Во Залиха Должина На Предметот : 18,63" (473ММ) ОПСЕГ НА ДИЈАМЕТАР НА КОПЧЕТО : ОПСЕГ НА НИТУ ЕДНА ДОЛЖИНА : 8 опсег од центар до центар : 10 опсег на ширина : 3.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи