.

.

New
18 Звук 8МБ500 8 Среден Бас Звучник

18 Звук 8МБ500 8 Среден Бас Звучник

DEN 0.33

Стока
Во продавницата

8 " Дијаметар. 280в АЕС, 800в Врв, 8 Ом. 2 " Гласовна Калем. 95 дб Чувствителност. 60-4500 Hz Фреквенција Опсег. 8 " Дијаметар. 280в АЕС, 800в Врв, 8 Ом. 2 " Гласовна Калем. 95 дб Чувствителност. 60-4500 Hz Фреквенција Опсег. 8М400 е висока моќност, висока моќност, 200мм[8 инчи] среден опсег за професионална употреба на високо ниво. Одличниот квалитет на звукот е постигнат како резултат на опсежно истражување за разбирливоста на средните фреквенции. 8М400 е дизајниран за употреба како среден опсег и во рогови и во директно зрачење, поблиски или рефлексни куќишта, мали колку 3 лт. кривилинеарниот конус, направен со висока амортизација на дрвена пулпа, е дизајниран да постигне најдобра можна линеарност во рамките на неговиот фреквентен опсег. Домашниот развиен третман со конуси е отвратителен за влажност и исто така значително ја намалува резонанцата на режимот на ѕвонче. Склопот НА АЛУМИНИУМСКИ серпентина ОД АЛУМИНИУМ ISV е намотан на силен фиберглас поранешен за да се подобри преносот на сила и управувањето со моќноста. ISV технологијата се заснова на фиберглас со висока јачина поранешен w/половина од серпентина намотана однадвор и половина одвнатре и споена заедно користејќи уникатни лепила за смола со висока температура. Моќното склопување на магнет обезбедува висока концентрација на флукс. Факторот на сила и управувањето со моќноста се на оптимално ниво. Директниот контакт помеѓу корпата со перки и магнетната структура значително ја подобрува термичката врска и дисипацијата на топлина, што дополнително го зголемува управувањето со моќноста и ја намалува компресијата на моќноста. Бакарниот прстен за скратување на парчето столб ја намалува индуктивноста и ја подобрува минливата реакција и фазната контрола во средните фреквенции. Класа Д засилувач оптимизиран за максимален пренос на енергија.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи