.

.

New
1/2 -13 х 3-1/2 Завртки За Завртки Со Шестоаголна Глава, Нерѓосувачки Челик 18-8 Целосно Навој, Груб Конец, Големина На Конец: 1/2 Инчи, Должина На Завртки: 3-1/2 Инчи

1/2 -13 х 3-1/2 Завртки За Завртки Со Шестоаголна Глава, Нерѓосувачки Челик 18-8 Целосно Навој, Груб Конец, Големина На Конец:

DEN 1567.84

Стока
Во продавницата

Дијаметар-Теренот На Конецот : 1/2 " - 13 / Должина Од Под Главата : 3-1/2 Инчи. Груб Конец / Целосно Навој. 18-8 шестоаголни завртки од нерѓосувачки челик нудат заштита од временски услови и корозивни средини. Отпорен на ' рѓа во средини со свежа вода, за средини со солена вода користете ја верзијата од нерѓосувачки челик 316. Наречени шестоаголни завртки за капачиња или шестоаголни завртки за капачиња. Дијаметар-Теренот На Конецот : 1/2 " - 13 / Должина Од Под Главата : 3-1/2 Инчи. Груб Конец / Целосно Навој. 18-8 шестоаголни завртки од нерѓосувачки челик нудат заштита од временски услови и корозивни средини. Отпорен на ' рѓа во средини со свежа вода, за средини со солена вода користете ја верзијата од нерѓосувачки челик 316. Наречени шестоаголни завртки за капачиња или шестоаголни завртки за капачиња. Шестоаголните завртки за капачиња честопати погрешно се нарекуваат шестоаголни завртки, иако главната разлика е во тоа што шестоаголните завртки имаат лице за миење под главата и заоблена точка, а шестоаголната завртка нема лице за миење или заоблени навои. Шестоаголна завртка за капаче е шестстрана завртка со исечена шестоаголна глава и лице за миење на површината на лежиштето. Овие шестоаголни завртки од нерѓосувачки челик исполнуваат специфични толеранции како што е опишано под ASME B18. 2. 1-1996. Шестоаголните завртки за капачиња најчесто се користат во оем апликации каде што се потребни прецизни толеранции. Шестоаголна глава дизајнирана да биде управувана од клуч или штекер. Наречени шестоаголни завртки за капачиња или шестоаголни завртки за капачиња. 18-8 шестоаголни завртки од нерѓосувачки челик нудат заштита од временски услови и корозивни средини, отпорни на ' рѓа во средини со свежа вода. За средини со солена вода користете ја верзијата од нерѓосувачки челик 316.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи