.

.

New
Greenworks 40v Dethatcher/Scarifier, 5AH USB Батерија И Брз Полнач Вклучени, DT40B510 29472 G-MAX 40V Li-Yon

Greenworks 40v Dethatcher/Scarifier, 5AH USB Батерија И Брз Полнач Вклучени, DT40B510 29472 G-MAX 40V Li-Yon

DEN 406.40

Стока
Во продавницата

Производ 1 : Одржувајте го вашиот двор здрав со одвојување во рана пролет или рана fall за треви со ладна сезона, а кон крајот на пролетта до почетокот на летото (по второто косење) за треви со топла сезона. Производ 1 : макари за брзо разменување за лесно префрлување помеѓу вклучените додатоци за детачер и скарификатор. Производ 1 : 14-инчен патеката за одвојување ви овозможува да ги завршите работните места побрзо и поефикасно. Производ 1 : 5-прилагодување на длабочината на положбата од -1/2-ин. до +1/5-во. (скарификација) и -1/10-во +3/4-во. (одвојување). Производ 2 : 40В ЛИТИУМ-ЈОНСКА БАТЕРИЈА-4.0 ах батерија обезбедува 50% поголем капацитет од стандардниот пакет батерии 2.0 ах. Без меморија и практично без само-празнење за максимална продуктивност и помалку застој. Производ 2 : КОМПАТИБИЛЕН СО 60 + АЛАТКИ-Компатибилен со сите производи НА Greenworks 40 V. Производ 2 : ЛЕР МЕРАЧ На ГОРИВО – Интегриран 4 ЛЕР мерач на гориво обезбедува непосредна повратна информација за состојбата на полнење. Производ 2 : БРЗО ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ-Полнење за 1 час со брз полнач и полнење за 2 часа со стандарден полнач. Гринворкс 40В 4.0 Ах Литиум-Јонска Батерија (Вистинска Зелена Батерија)Зелена Работи ГМАКС 40В 4. 0 засилувач час литиум јонска батерија за употреба Во Сите Зелени Работи гмакс безжични алатки, модел бр. 29463.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи