.

.

New
# 6 Далечински Одѕив Од Десната Страна

6 Далечински Одѕив Од Десната Страна

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Електричната Точка #6 (ЕП718 - 15 Л/Р) е вообичаена точка која има голема крива на радиус за да овозможи возот да поминува со голема брзина. Електричната Точка На Уни-Патеката користи машина ЗА еднонасочна точка за да ги префрли точките за да се вклопи компактно во рамките на коловозот за послободен план за воз. Далечинскиот управувач бара 24-840 точка прекинувач продаваат одделно. Заедничка точка е голема крива на радиус што овозможува возот да поминува со голема брзина. (Од .co.jp).

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи