.

.

New
Замена На Филтерот убиец ЗА ХИДАК/ХИКОН 1300R010BN3HCKB

Замена На Филтерот убиец ЗА ХИДАК/ХИКОН 1300R010BN3HCKB

DEN 2070.72

Стока
Во продавницата

Гордо Произведени во САД. Медиуми : МИКРОГЛАС. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, загарантирани. Филтер Вкрстени Референци p/n ХИДАК/HYCON 1300 R010 BN3 HCKB. Убиец Филтер Замена ЗА ХИДАК/ХИКОН 1300r010bn3hckb Убиец Филтер Производите се произведени со најквалитетни материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи за филтрирање гарантирано ќе ги исполнат или надминат сите спецификации на оригиналното производство на опрема. Производите За Филтрирање убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат до повеќе ИСО стандарди за филтрирање. Сите предмети означени замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на деловите се однесуваат само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Упатувањето се упатува на овие компании исклучиво за да се идентификува компатибилноста На Филтерот Убиец, Ад. производи со оем производ; ОЕМ не ги спонзорираше или одобри нашите филтри или производи И Филтер За Убијци, Ад. не тврди дека произведува производи ЗА ОЕМ или снабдува оригинални оем производи во повеќето случаи.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи