.

.

New
Outland Модели Воз Железнички Распоред Средна Железничка Станица/Депо N Скала 1: 160

Outland Модели Воз Железнички Распоред Средна Железничка Станица/Депо N Скала 1: 160

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

Овој производ е создаден ОД 3д печатач. Исто како и повеќето ДРУГИ производи со 3д печатење, кога внимателно ќе го погледнете, ги гледате моделите за печатење, бојата може да се користи за да ги покрие ако не сакате да бидат видливи. Доколку сакате да го насликате овој производ, се препорачуваат акрилни бои. Потребно е склопување, лепилото не е потребно, но се препорачува. Оваа ставка ги вклучува сите додатоци прикажани на сликите. Без "стакло" за прозорци / врати, без внатрешни детали, Материјал : Пластика( ПЛА), Без "стакло" за прозорци / врати, без внатрешни детали, Димензии : Н Скала/1 : 160, 143 х 73 х 70 мм / 5.63" х 2.87" х 2.76".

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи