.

.

New
Брус Харди Потпиша 1974 Спорт Илустрирани 4/29 Автограм Бингам ХС ПСА/Днк-Автограм Нфл Списанија

Брус Харди Потпиша 1974 Спорт Илустрирани 4/29 Автограм Бингам ХС ПСА/Днк-Автограм Нфл Списанија

DEN 735.84

Стока
Во продавницата

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Нфл Списанија. Брус Харди Потпиша 1974 Спорт Илустрирани 4/29 Автограм Бингам ХС ПСА/ДНК ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен брус харди сувенири. Мајами делфини сувенири.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи