.

.

New
Keyecu Паметен Клуч Фоб Замена 4 Копче За Chevrolet Corvette 2008-2013, FCC ID M3N5WY7777A, P/N:25926479 25926480

Keyecu Паметен Клуч Фоб Замена 4 Копче За Chevrolet Corvette 2008-2013, FCC ID M3N5WY7777A, P/N:25926479 25926480

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Погоден За Шевролет Корвета 2008 2009 2010 2011 2012 2013. Заменете ЈА ЛИЧНАТА КАРТА НА FCC : M3 N5 WY7777 A, Броеви На Делови : 25926479 (# 1) или 25926480 (#2). 4 Копчиња : Заклучување, Отклучување, ослободување на Багажникот, Аларм За Паника. Со вклучен клуч за вметнување во итни случаи.Батерија : ЦР2032, Фреквенција : 315 Мхз. Инструкции за самопрограмирање Дадени преку е-пошта,Доколку овие постапки не ви одговараат, вашиот далечински управувач мора да биде програмиран од професионален автомобилски бравар. Keyecu се фокусира на клучеви за автомобили повеќе од 10 години.Упорноста во висок квалитет е наша потрага, да им обезбедиме на клиентите рентабилни производи е наша посветеност.Keyecu развиваат и произведуваат клучеви за автомобили, а нашата позадина како бравар ги прави нашите производи попрофесионални и посигурни. Компатибилен : . За Шевролет корвета 2008; За Шевролет Корвета 2009. За Шевролет корвета 2010; За Шевролет Корвета 2011. За Шевролет корвета 2012; За Шевролет Корвета 2013. 1. Возилото мора да биде исклучено. 2. Отворете ја задната преграда. 3. Ставете позната фоба за клучеви во внатрешноста на возилото. 4. На задниот дел од возилото, вметнете го клучот од возилото во цилиндерот за заклучување на задниот оддел,кој се наоѓа над регистарската табличка и циклусирајте го клучот 5 пати. во рок од 5 секунди. 5. ДИЦ ќе се прикаже : ПОДГОТВЕН ЗА ФОБ Х (Х = фоб 2, 3 или 4). 6. Ставете го копчето за замена во џебот на кутијата за ракавици со копчињата свртени надесно. 7. Ќе се појави звучен сигнал и ЌЕ се прикаже ДИЦ : ПОДГОТВЕН ЗА ФОБ Х (Х = фоб 3 или 4) ИЛИ МАКС ФОБС НАУЧИ. 8. Ако програмирате дополнителни копчиња, повторете ги чекорите 5 и 6 или притиснете ГО ДЕЛОТ ИСКЛУЧЕНО/ACC ОД прекинувачот за палење во режим на програмирање излез. 9. Ракувајте со активниот дел од секоја фоба за клучеви со цел да ја потврдите правилната работа на системот.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи