.

.

New
Мерач на соленост, ЛЦД, 1 Поен, 1 год.

Мерач на соленост, ЛЦД, 1 Поен, 1 год.

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

€ Соленост Метар, ЛЦД, 1 Точка, 1 год. ● Калибрација : 1 Поен. ● Автоматско Исклучување : Да. € Вклучува : Заштитни Сензор Капа, (4) LR44 Батерии и Инструкции. ● Прикажан Температурен Опсег : 32 Степени До 122 Степени Ф (0 Степени до 50 Степени Целзиусови). Мерач НА Соленост EC170, Водоотпорен Да, Автоматска Компензација На Температурата Да, Прикажан Температурен Опсег Од 32 Степени До 122 Степени F (0 Степени до 50 Степени C), Опсег На Соленост од 0 до 10,00 ppt, 10,01 до 70,1 ppt, Работна Температура. Опсег (Ѓ) 32 Степени до 122 Степени , Работна Температура. Опсег (В) 0 Степени До 50 Степени, ДИСПЛЕЈ ЛЦД, Автоматско Исклучување Да, Опсег На Компензација На Температурата 32 Степени До 122 Степени Ф (0 Степени до 50 Степени Целзиусови), Калибрација 1 Точка, Извор на Енергија (4) LR44 Батерии.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи