.

.

New
ГЕ Био-Науки 1823-142 Стакло Микрофибер Хартии Филтер, Кругови, Врзивно Средство Слободен, ОДДЕЛЕНИЕ ГФ/Д, 142 Мм Дијаметар

ГЕ Био-Науки 1823-142 Стакло Микрофибер Хартии Филтер, Кругови, Врзивно Средство Слободен, ОДДЕЛЕНИЕ ГФ/Д, 142 Мм Дијаметар

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

Да се фрли опасен отпад во општинска депонија Во Соединетите држави. Може да се направи и целосно транспарентен за последователно микроскопско испитување. Тие имаат фина капиларна структура и можат да апсорбираат значително поголеми количини на вода отколку еквивалентен филтер за целулоза. ОДДЕЛЕНИЕ GF/D. Johnson & Johnson 002367 Чисти И Јасни Дневни Пори Чистење, Нафта Слободен, 5.5 мл, Пакет од 24. Да се фрли опасен отпад во општинска депонија Во Соединетите држави. Може да се направи и целосно транспарентен за последователно микроскопско испитување. Тие имаат фина капиларна структура и можат да апсорбираат значително поголеми количини на вода отколку еквивалентен филтер за целулоза.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи