.

.

New
СТРЕЛАШТВО СОПОГЕР 3 Та Оска Прилагодување На Нивото На Лак Прилагодување На Нивото На Подесување На Ниво На Целна Монтажа Алатка За Израмнување Комбо Комплет Стре

СТРЕЛАШТВО СОПОГЕР 3 Та Оска Прилагодување На Нивото На Лак Прилагодување На Нивото На Подесување На Ниво На Целна Монтажа Алатка

DEN 415.84

Стока
Во продавницата

Лесното Ниво На Третата Оска им овозможува на сите стрелци да ја прилагодат својата цел и ловечка глетка за 1-та, 2-та и 3-та оска за да постигнат максимална точност за секој агол на истрел и растојание.Без правилно прилагодена оска, вашата точка на удар ќе варира во зависност од сериозноста на аголот и растојанието на ударот. Лесното Ниво На Третата Оска е лесно да се користи додека се монтира на вертикалната лента за гледање на вашиот вид (за целни знаменитости) или до прозорецот за гледање на кревачот (за ловечки знаменитости) со завртката на палецот што не се крши најлон. Функција 1 : Прилагодете ја положбата На Д-Јамка. Главното ниво на лак е фиксирано на жицата на лакот, а нивото на под лак е поставено на вратилото на стрелката. Прилагодете ја положбата На Д-прстенот според тоа дали меурчињата од две нивоа се хоризонтални. Функција 2 : Калибрирајте го видот. Прицврстете го нивото на лакот на видот и споредете го со хоризонталниот меур на главата на видот за да видите Дали Е избалансираност Дизајн : разумниот дизајн на структурата е постабилен, попрецизен, попријателски настроен кон површината за контакт. Функција 3 : Дебагирање на стрелката одмор. Прицврстете го нивото на лакот на потпирачот за стрелки за да помогнете во прилагодувањето на нивото на инсталациониот дел од потпирачот за стрелки. Закачете го под-нивото на вратилото на стрелката за да се координирате со главното ниво за да помогнете во прилагодувањето на одморот на стрелката. Лесното Ниво На Третата Оска им овозможува на сите стрелци да ја прилагодат својата цел и ловечка глетка за 1-та, 2-та и 3-та оска за да постигнат максимална точност за секој агол на истрел и растојание. Без правилно прилагодена оска, вашата точка на удар ќе варира во зависност од сериозноста на аголот и растојанието на ударот. Лесното Ниво На Третата Оска е лесно да се користи додека се монтира на вертикалната лента за гледање на вашиот вид (за целни знаменитости) или до прозорецот за гледање на кревачот (за ловечки знаменитости) со завртката на палецот што не се крши најлон.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи