.

.

New
ЧЖ-ЛАБОРАТОРИИ Електроника - Салон Редење Заглавие / ЛЕР / Моментален Прекинувач / Машки Игла Заглавие Конектор Асортиман Комплет, За Arуино УНО МЕГА Р2/Р3 Штит Одбор С

ЧЖ-ЛАБОРАТОРИИ Електроника - Салон Редење Заглавие / ЛЕР / Моментален Прекинувач / Машки Игла Заглавие Конектор Асортиман Комплет,

DEN 255.84

Стока
Во продавницата

Заглавие / ЛЕР / Моментален Прекинувач / Комплет За Асортиман На Машки Иглички За Заглавија, ЗА Boardуино УНО МЕГА Р2/Р3 Штитна Табла САМОСТОЈНО. Висококвалитетно заглавие за редење, плоштад со пресек на пин 0,64 мм х 0,64 мм, должина на игла 15мм. 5 парчиња 6пин, 10 парчиња 8пин, 5 парчиња 10пин, 5 парчиња 2х3пин, 2 парчиња 2х18пин и вкупно 160пини(4 парчиња 40пин) конектор за заглавие на машки иглички. 6 парчиња црвена ЛЕР, 6 парчиња зелена ЛЕР, 6 парчиња жолта ЛЕР, сите Led Диоди со дијаметар 5mm. 5 парчиња квадратни 6x6x5mm моментален тактилен прекинувач. Заглавие / ЛЕР / Моментален Прекинувач / Комплет За Асортиман На Машки Иглички За Заглавија, ЗА Boardуино УНО МЕГА Р2/Р3 Штитна Табла САМОСТОЈНО. Висококвалитетно заглавие за редење, плоштад со пресек на пин 0,64 мм х 0,64 мм, должина на игла 15мм. список За Пакување : 5х 6пин заглавие што може да се натрупува. 10х 8пин заглавие за редење. 5х 10пин заглавие за редење. 5x 2x3pin редење заглавие. 2x 2x18pin редење заглавие. 4x 40pin машки игла заглавие конектор. 6Х црвено 5ММ ЛЕР. 6Х зелена 5ММ ЛЕР. 6Х жолта 5ММ ЛЕР. 5х квадратни 6х6х5мм моментален тактилен прекинувач. Сите компоненти спакувани во пластична кутија.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи