.

.

New
ПЛАНИНСКИ МАЖИ Пресврт Вежба 1pc 3mm-16mm HRC65 Цпу Вежба Битови, Внатрешна Преку Течноста ЗА Ладење ДУПКА 3D Сина Спирала Флејта Пресврт Цпу Вежба Малку

ПЛАНИНСКИ МАЖИ Пресврт Вежба 1pc 3mm-16mm HRC65 Цпу Вежба Битови, Внатрешна Преку Течноста ЗА Ладење ДУПКА 3D Сина Спирала Флејта

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Внатрешните дупчалки за ладење со цврст карбид имаат подобри перформанси на сечење , особено погодни за обработка на длабоки дупки и тешко машински материјали. Алатките со цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги, но се покршливи и мора да се користат со крути системи за држење алатки. Погоден за јаглероден челик, разладено леано железо, еластично железо, сиво леано железо, челик од нерѓосувачки челик, легиран челик отпорен на топлина, челик за алат. При Компресирање на воздухот што минува, маслото или течноста за сечење за време на процесот на сечење,. Може да ја излади алатката и да ги измие чиповите, да ја намали температурата на сечење и да го зголеми работниот век на алатот. Погоден за јаглероден челик, разладено леано железо, еластично железо, сиво леано железо, челик од нерѓосувачки челик, легиран челик отпорен на топлина, челик за алат.Поддржана е испорака со капка карактеристика : внатрешна вежба за ладење со цврст карбид е алатка за обработка на дупки. Има две спирални внатрешни дупки што ротираат од стеблото до најсовремениот раб. Кога Го Компресирате воздухот што минува, маслото или течноста за сечење за време на процесот на сечење, може да ја излади алатката и да ги измие чиповите, да ја намали температурата на сечење и да го зголеми работниот век на алатот. Со Синиот слој на површината, исто така ја зголемува издржливоста на дупчалката и стабилноста на големината на обработката. Значи, внатрешните дупчалки за ладење со цврст карбид имаат подобри перформанси на сечење од обичните дупчалки со цементиран карбид, особено погодни за обработка на длабоки дупки и тешко машински материјали.Спецификации : алатките Со Цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги, но се покршливи и мора да се користат со крути системи за држење алатки. Погоден за јаглероден челик, разладено леано железо, еластично железо, сиво леано железо, челик од нерѓосувачки челик, легиран челик отпорен на топлина, челик за алат. Тркалезните стебла овозможуваат употреба со широк спектар на системи за држење алатки. Кога трчате во насока спротивно од стрелките на часовникот (пресек на десната рака) спиралните флејтирани алатки ги евакуираат чиповите нагоре и надвор од сечењето за да го намалат затнувањето.Дупчењето или правењето дупки е најчестата операција за обработка на метали во светот. Дупчалките за извртување се најчестиот тип на дупчалка што се користи. Дупчалките за извртување најчесто се користат за дупчење дупки со рачни вежби, самостојни преси за дупчење или стругови. флејтите на дупчалката делуваат премин за вадење чип од дупката и за течноста за ладење да влезе во дупката.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи