.

.

New
Пелети со пушачи од пчели од мед езеро 54 парчиња/лековити билка пушач со цврсто гориво алатка за пчеларство за пчела, произведуваат материјали за чад специфични за

Пелети со пушачи од пчели од мед езеро 54 парчиња/лековити билка пушач со цврсто гориво алатка за пчеларство за пчела, произведуваат

DEN 1246.40

Стока
Во продавницата

Пелети за пушачи на пчели- Се користи за пушачи од пчеларство од не'рѓосувачки челик. Чадот што го произведува, им олеснува на пчеларниците лесно да ги прегледаат своите коприва. Чувајте ги пчелите смирени- Оваа пелета за пушачи на пчела е направена од кинеската лековити билка. Чадот што го произведува ќе ги смири пчелите. Лесно за светло- овие пелети за пушачи на пчела се лесни за осветлување- што е погодно. Чиста и долготрајна - овие пелети за пушачи на пчели гори за околу 20 мин, што гарантира дека имате доволно време да извршите увид во пчеларството и поголема безбедност. Единствена големина : 18mmx30mm. Пелети за пушачи на пчели- Се користи за пушачи од пчеларство од не'рѓосувачки челик. Чадот што го произведува, им олеснува на пчеларниците лесно да ги прегледаат своите коприва. Чувајте ги пчелите смирени- Оваа пелета за пушачи на пчела е направена од кинеската лековити билка. Чадот што го произведува ќе ги смири пчелите. Лесно за светло- овие пелети за пушачи на пчела се лесни за осветлување- што е погодно. Чиста и долготрајна - овие пелети за пушачи на пчели гори за околу 20 мин, што гарантира дека имате доволно време да извршите увид во пчеларството и поголема безбедност. Единствена големина : 18mmx30mm. Пелети за пушачи на пчели од мед езеро 54/компјутери пчеларници за пчеларство со цврсто гориво додатоци за пчеларство Оваа пелета за пушачи на пчели е направена од кинеска лекови. Пелетите за пушачи на пчели се користат за алатка за пчеларство- пушач на пчели. Лесно е да се осветли, долготрајно, чисто и конвертно. Чадот што го произведува ќе ги смири пчелите и ќе ги одведе. Ова е неопходна алатка за пчеларство за инспекција на The Bee Hive. Спецификација Безбеден материјал : Кинески лековити билки со горење време : околу 20 мин. Една големина : 18ммкс30мм.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи