.

.

New
М2 x 14мм ролни иглички/челик/обичен/ISO 8752

М2 x 14мм ролни иглички/челик/обичен/ISO 8752

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Пролетни иглички. Склопен тип. Произведено до ISO 8752 спецификации. Јаглероден челик. Пролетни иглички. Склопен тип. Произведено до ISO 8752 спецификации. Јаглероден челик. Ролни / пролетни иглички, ролни M2 x 14mm (пролет) иглички / челик / рамнини (термичко црно) / ISO 8752.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи