.

.

New
Табела за одмрзнување на Iceallgone за замрзнато месо брза и топење плоча за брзо одмрзнување замрзната храна, црна

Табела за одмрзнување на Iceallgone за замрзнато месо брза и топење плоча за брзо одмрзнување замрзната храна, црна

DEN 1119.84

Стока
Во продавницата

Iceallgone е чинија за топење што може да ја одмрзне замрзнатата храна 8x побрзо од собната температура, добивајќи го месото од замрзнато до готвење подготвено за само 10 ~ 20 минути. Не бара електрична енергија и им помага на сите делови од храна да се стопат брзо и безбедно, помагајќи ви да готвите месо подобро, побрзо. Последен момент за вечера за вечера. Iceallgone може да ја одмрзне храната брзо за неколку минути. Во споредба со другите брендови на пазарот, брзината на топење на Iceal Lgone е уште побрза заради неговиот врвен алуминиумски материјал и каналот за длабоко дренажа. Изработена од супер-ефикасна алуминиумска легура, Iceal Lgone е во состојба да го загрее и одмрзне вашето месо брзо и рамномерно. Покрај тоа, заедно со топлинските перки подолу и внатрешната термичка течност, овозможува поголем проток на воздух и ја забрзува размената на топлина помеѓу замрзнатата храна и температурата на просторијата. Освен топење на мразот, Iceallgone има и одлична способност за извлекување топлина. Топлината на храната ќе ја апсорбира алуминиумскиот материјал за кратко време за да ја олади свежата храна од рерната. Iceallgone има нелеплива површина. Без напор е да се користи и лесен за чистење. Машината за миење садови не е достапна. Ве молиме, чувајте ја мазната страна за брзо затоплување. Во спротивно, ќе биде неефикасно заради неправилна употреба. Iceallgone е чинија за топење што може да ја одмрзне замрзнатата храна 8x побрзо од собната температура, добивајќи го месото од замрзнато до готвење подготвено за само 10 ~ 20 минути. Не бара електрична енергија и им помага на сите делови од храна да се стопат брзо и безбедно, помагајќи ви да готвите месо подобро, побрзо. Последен момент за вечера за вечера. Iceallgone може да ја одмрзне храната брзо за неколку минути. Во споредба со другите брендови на пазарот, брзината на топење на Iceal Lgone е уште побрза заради неговиот врвен алуминиумски материјал и каналот за длабоко дренажа. Изработена од супер-ефикасна алуминиумска легура, Iceal Lgone е во состојба да го загрее и одмрзне вашето месо брзо и рамномерно. Покрај тоа, заедно со топлинските перки подолу и внатрешната термичка течност, овозможува поголем проток на воздух и ја забрзува размената на топлина помеѓу замрзнатата храна и температурата на просторијата. Освен топење на мразот, Iceallgone има и одлична способност за извлекување топлина. Топлината на храната ќе ја апсорбира алуминиумскиот материјал за кратко време за да ја олади свежата храна од рерната. Iceallgone има нелеплива површина. Без напор е да се користи и лесен за чистење. Машината за миење садови не е достапна. Ве молиме, чувајте ја мазната страна за брзо затоплување. Во спротивно, ќе биде неефикасно заради неправилна употреба.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи